Αστέρας Αμαλιάδας: Πρεμιέρα για την Ακαδημία του συλλόγου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για την Ακαδημία του Αστέρα Αμαλιάδας. Οι μικροί αθλητές, είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση. Από φέτος, η διοίκηση του συλλόγου θα έχει εκπροσώπους εκεί, οι οποίοι ως υπεύθυνοι των Ακαδημιών, θα επιλύουν τα προβλήματα των παιδιών και θα βρίσκονται σε διαρκή συνεργασία και επικοινωνία με τους γονείς. Ήδη το απόγευμα της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση με τους γονείς, με τους επικεφαλής της Ακαδημίας Νίκο Σαψάλη και Διονύση Παυλόπουλο να περιγράφουν το πλαίσιο λειτουργίας του συλλόγου στο πολύ σημαντικό αυτό κομμάτι, που σχετίζεται με την ανάπτυξη του Αστέρα, της καλλιέργεια του ποδοσφαίρου και παράλληλα τη διαπαιδαγώγηση των αθλητών, πρώτα ως χαρακτήρες και έπειτα ως ποδοσφαιριστές.
Οι προπονητές Λύσσανδρος Τζαβάρας και Φίλιππος Μαρκόπουλος έδωσαν τις πρώτες οδηγίες στους παίκτες και ξεκίνησε η προπόνηση. Από αύριο, θα γίνει ο διαχωρισμός των παιδιών σε ηλικιακά γκρουπ.
Το ξεκίνημα ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικό, με τη μαζικότερη από κάθε άλλη χρονιά παρουσίας παιδιών, ενώ οι εγγραφές συνεχίζονται.
Εγγραφές τμημάτων
1. Παίδων (γεν: 2002-03)
2. Προπαίδων (γεν: 2004-05)
3. Junior (γεν: 2006-07)
4: Pre Junior (γεν: 2008-09)
5: Bambini (γεν: 2010-12)
(Τηλέφωνο για περισσότερες πληροφορίες, στα γραφεία του συλλόγου, Τέρμα Γηπέδου Αμαλιάδα, 26220-38101 και ώρες 5-8μ.μ.).